AdZone.ro

Termeni si Conditii

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate a pentruweb.ro este conforma cu prevederile Legii nr. 677/2001 completata cu Legea nr. 506/2004, care transpun Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European si a Consiliului Europei, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, publicata în Jurnalul Oficial al Comunitatilor Europene nr. L 201 din 31 iulie 2002.

Datele solicitate:

Informatii privitoare la persoane fizice.

-    Nume,
-    Prenume,
-    Adresa,
-    Email,
-    Email secundar,.
-    Telefon,
-    Fax

Informatii privitoare la persoane juridice (date suplimentare fata de cele solicitate persoanelor fizice)
-    Nume firma
-    CF
-    CUI

Alte date
-    adresa IP (Protocol Internet),
-    programul de navigare (browser) folosit,
-    numele domeniului referent (prin intermediul caruia vizitatorul a ajuns la www.pentruweb.ro),
-    orele de acces si durata vizitei,
-    hostname-ul ISP-ului.

Utilizarea datelor:
-    intocmirea contractelor de prestari servicii, in cazul in care se solicita acest lucru,
-    intocmirea documentelor de palta a contravalorii serviciilor pentruweb.ro,
-    pentru rezervarea sau achizitionare domenilor web.

pentruweb.ro utilizeaza toate datele colectate de la utilizatori cu scop statistic si pentru imbunatatirea serviciilor furnizate. Aceste date nu se dezvaluie nici unei terte persoane fizice sau juridice, sub nici o forma.

Informatiile personale ale unui client sunt accesibile clientului in cauza si personalului pentruweb.ro. Accesarea informatiilor personale se face pe baza unui nume de utilizator si a unei parole care sunt diferite pentru fiecare client in parte.

Valabilitate

Prezentele conditii cuprinse sub denumirea de Politica de confidetialitate, sunt valabile pentru o perioada nedeterminata de timp. Modificare lor se poate face fara a fi necesar un anunt prealabil.I. Definitii.
pentruweb.ro este marca comerciala proprietate a SC Blue Star Design SRL,

Utilizator-orice persoana fizica sau juridica care utilizeaza orice servicu al site-ului pentruweb.ro sau orice persoana care este abonata la newsletter-ul pentruweb.ro

II. Conditii de utilizare.
pentruweb.ro reglementeza prin normele de mai jos termenii si conditiile contractuale, pe care orice utilizator se declara de acord sa le urmeze si sa le respecte in mod automat cand apeleaza la serviciile pentruweb.ro, indiferent care ar fi acestea.
pentruweb.ro isi rezerva dreptul de a modifica acest contract fara un aviz prealabil.
Nerespectarea acestor norme contractuale duce la incetarea serviciilor oferite de catre pentruweb.ro fara nici un drept de rascumparare si fara nici un fel de despagubiri sau daune interese. In cazul in care interesele sau imaginea pentruweb.ro au fost lezate in orice mod, pentruweb.ro isi rezerva dreptul de a solicita daune interese.

III. Modul de utilizare a serviciilor pentruweb.ro
Toate comenzile se fac prin completarea unui formular on-line. Fiecare utilizator obligatia sa completeze formularele cu date si corecte si conforme care corespund realitatii. Pentruweb.ro nu isi asuma raspunderea pentru date introduse de catre utilizatori si nu poate fi tinuta responsabila pentru datele introduse de un untilizator.

Pe baza datelor introduse, fiecare utilizator va primi o factura pro-forma, la adresa de e-mail introdusa in formular. Factura pro-forma va contine oate datele necesare pentru efectuarea platii.

Prin abonare la newsletter-ul penutruweb.ro clientul acorda permisiunea pentruweb.ro sa utilizeze adresa de e-mail introdusa in formular in scopuri comerciale, in vederea derularii de campanii promotionale sau publicitare in scop propriu sau pentru teriti. pentruweb.ro se obliga sa nu dezvaluie adresa de mail a utilizatorului unei terte persoane fizice sau juridice.

IV. Modalitati de palta. Relatii contractuale.
Utilizatorul, care a primit o factura pro-forma se obliga sa achite contravalorea acesteia in termen de 10 zile de la data la care a primit-o. In termen de 48 de ore de la efectuarea platii, pentru serviciile de rezervare domenii si hosting acestea vor fi disponibile. Pentru fiecare servicu de web design contractat palta reprezinta 30% din valoarea servicului, iar restul de 70% se face in momentul exprimarii acordului pentru designul propus. Ulterior in teermen de 3 zile de la data platii facturii pro forma se va emite o factura fiscala.

Toate serviciile pentruweb.ro sunt exprimate in lei si nu contin TVA. Plata servciilor se face in lei, la cursul BNR din data emiterii facturii pro-forma.

In cazul in care in termen de 10 zile calendaristice de la data emeiterii facturii utilizatorul nu achita servciile contractate, penruweb.ro isi rezerva dreptul de a refuza orice relatii cu utilizatorul in cauza.

In cazul paltii integrale pentru un an a hostingului contractat suma platita nu va fi returnata. In cazul contractarii unui hosting cu plata lunara, utilizatorul este obligat sa notifice renuntare la hosting cu 30 de zile inainte de data de emitere a facturii pro-forma.

V Interdictii.
SPAM/Mesaje comerciale nesolicitate
Trimiterea unor mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele de gazduire pentruwe.ro sau prin servere ale unor terti pentru promovarea oricarui site gazduit de pentrweb.ro va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara rambursare platii efectuate. Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje si toate mesajele contin procedura de retragere din liste. Nu pot fi operate « Safelists » sau alte liste de e-mail care au legatura cu activitati de promovare. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

CHAT-ROOMS
Este permisa utilizarea pe serverele noastre numai a acelor scripturi pentru chat room-uri pe care clientul le gaseste in panoul de control propriu. Orice alte scripturi vor fi dezactivate, iar in cazurile grave sau repetate contul va fi suspendat. Constituie exceptie de la aceasta prevedere scripturile bazate INTEGRAL pe applet-uri care sunt downloadate si rulate pe sistemul clientului.

Utilizarea contului
Este interzisa utilizare oricarui site gazduit de pentruweb.ro pentru transmiterea de mesaje sau informatii, sau imagini referitoare la:
Nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen,
Violarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarui tert,
Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase,
Promovarea de activitati ilegale (hacking, cracking, etc),
Informatii sau software despre sau continand orice tip de virusi,
Orice imagine sau text menit sa incurajeze sentimentul de ura bazat pe orice considerente,
Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale,
Orice continut considerat de pentrweb.ro ca fiindu daunator

Scripturi interzise
Nu este permisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre:

Activitati ilegale.
Desfasurarea de activitati ilegale, ce includ patrunderea neautorizata in alte sisteme, fraude sau orice alta activitate care incalca legislatia romana si internationala in vigoare duce la incetarea imediata a oricaror relatii cu utilizatorul in cauza, fara nici o returnare totala sau partiala a platilor facute catre pentruweb.ro.

VI. Exonerare.
Responsabilitatea continutului paginilor web gazduite de pentrweb.ro ii revine integral utilizatorului, pentrweb.ro nu poate fi tras la raspundere pentru faptele intreprinse de catre utilizatorii serviciilor sale.
pentrweb.ro nu va fi sub nici o forma responsabil pentru nici o intrerupere a functionarii serviciilor sale rezultata din motive care exced controlului sau si nici pentru eventuale pagube pe care utilizatorul sau terti le-ar putea suferi datorita timpului de nefunctionare a serverelui, cauzata de catre activitatile utilizatorilor, fluctuatii in consistenta retelei Internet ori alte cauze care nu sunt sub controlul nostru ori al furnizorilor nostri.
Toate serviciile si facilitatile oferite in mod gratuit utilizatorilor pentrweb.ro pot fi schimbate de catre pentrweb.ro fara a fi necesara nici o notificare prealabila.
Utilizatorul pentrweb.ro este de acord sa nu traga la raspundere pentrweb.ro pentru orice situatie care se creeaza sau rezulta din situatii independente de vointa noastra, ori care exced controlului nostru. Daca un utilizator implica pentrweb.ro in eventuale litigii, acel utilizator este de acord si se obliga sa plateasca toate cheltuielile in urma unui asemenea fapt, fara nici o pretentie ulterioara, materiala sau morala de la pentruweb.ro.

VII. Clauze finale.
Pentruweb.ro isi rezerva dreptul de a verifica periodic continutul siteu-urilor gazduite, iar in cazul incalcarii prevederilor prezentului acord, isi rezerva dreptul sa inceteze furnizarea serviciilor fara nici un fel de notificare prealabila.

Termenii si conditiile prezentului acord pot fi modificati unilateral de pentruweb.ro fara a fi necesara nici o notificare prealabila. De asemenea pretul serviciilor afisat pe site poate fi modificat fara nici un anunt prealabil.

Orice informatie, imagine sau orice text afisat pe site-ul sau inclus in newsletter-ul pentruweb.ro este proprietatea SC Blue Star Design SRL, iar copierea sau folosirea, in tot sau in parte, in scopuri comerciale, fara acordul scris al SC Blue Star Design SRL constituie infractiune si se pedepsete de legea penala.

Login
Utilizator
Parola
Cosul meu
Cosul este gol
Newsletter
Daca vrei sa fi informat aboneaza-te la newsletter.
Nume:
Email:
Actiune:
Abonare
Dezabonare
Curs valutar
Today 18-01-2021
1 EURO = 3,6834 Lei
1 USD = 3,1384 Lei
Reclame